Scholen en Instellingen

voor workshops en begeleiding

Scholen en instellingen

Mijn carrière startte ik als leerkracht primair onderwijs, waar ik met enorm veel plezier en enthousiasme kinderen heb zien ontwikkelen. Ik vond het altijd erg belangrijk om vanuit kwaliteiten kinderen te laten leren. Bewust, eerlijk en verantwoordelijk waren toen al belangrijke waarden. Ik werk nog steeds vanuit deze visie met schoolteams en individuele leerkrachten. Ieder mens heeft immers kwaliteiten en het is mooi als je deze ontdekt, herkent en kunt inzetten om verder te ontwikkelen. Ik weet als geen ander wat het is om hooggevoelig te zijn. Als leerkracht en ouder heb ik vaak geworsteld met mijn zelfvertrouwen, mijn overprikkeling en de balans tussen mijn hoofd en gevoel.

Coachen

Een eerlijke spiegel, samen bewust worden wat nodig is en waarbij jijzelf verantwoordelijk blijft.

Wanneer een coachtraject?

  • Met meer zelfvertrouwen voor de klas 
  • Bij hooggevoeligheid
  • Teveel werkdruk ervaren
  • Didactische of pedagogische vaardigheden verbeteren

Korte trajecten, waarin we snel tot de kern oftewel “the point” komen. Bewust, eerlijk en verantwoordelijk. 

Een eerste gesprek duurt 1,5 uur. We komen snel tot de kern en bespreken welke coachvorm bij jou past. Afspraak op locatie mogelijk.

Workshops

Hooggevoeligheid hype of kans? Waarom is het belangrijk om hooggevoeligheid als kans te zien binnen de school? Wat betekent dat voor het onderwijs? Waar moeten leerkrachten allemaal rekening mee houden? Wat hebben hooggevoelige kinderen eigenlijk nodig? Hoe regelen leerkrachten dat in de groep?  In deze workshop vinden we met elkaar de antwoorden op deze vragen!

EHBH Eerste Hulp Bij Hooggevoeligheid! Wat is hooggevoeligheid? Hoe zorg je er voor dat deze kinderen betrokken en geconcentreerd blijven in de klas? Een workshop, waarin je als leerkracht inzicht krijgt in hoe jij het verschil kunt maken voor hooggevoelige kinderen. Aan het eind van de workshop heb je een aantal praktische oefeningen en handvatten die je direct kunt gebruiken in je groep.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op!

Publicaties:

Be2thePoint

Van Duyvenvoordelaan 26
3341 GM Hendrik-Ido-Ambacht

06-22 96 50 26

Bel mij terug