Persoonlijk

voor coaching en Mindbalance

Balans in je leven!

Druk in je hoofd, stress, veel werk en te weinig tijd? Ben je vermoeid? Kun je geen keuze meer maken? Voelt het alsof je geleefd wordt? Lijken je hart en je hoofd niet meer samen te werken?

Ben je op zoek naar ontspanning, structuur, duidelijkheid of rust? Dan ben je bij Be2thepoint aan het juiste adres! Door een kort coach- of mindbalance traject kom je bij jezelf en krijg je nieuwe handvatten en inzichten. 

Coachen

Een eerlijke spiegel, samen bewust worden wat nodig is en waarbij jij zelf verantwoordelijk blijft.

Wanneer een coachtraject?

  • Omgaan met je hooggevoeligheid
  • Negatieve gedachten of gevoelens
  • Burn out
  • Spanning of stress
  • Balans hervinden tussen werk en privé
  • Je passie (her)vinden

Korte trajecten, waarin we snel tot de kern oftewel “the point” komen. Vanuit  liefde, compassie en respect! 

De eerste afspraak inclusief intake duurt ongeveer 1 ½ uur. We komen snel tot de kern en bespreken welke coachvorm bij jou past.

Kosten per sessie van 1 uur € 62,50

Mindbalance

Mediteren, het trainen van de geest, is voor iedereen en kan ook iedereen. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat mediteren het immuunsysteem versterkt. Dat betekent dat je door mediteren invloed kunt uitoefenen op je eigen gezondheid. Mediteren is pas echt krachtig als je er regelmatig de tijd voor neemt. Meditatie zorgt voor Balans!  

Mindbalance kent 3 fasen: het openen van de energiebanen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en een korte geleide meditatie. Iedere week verrassend anders. Ontdek welke oefeningen bij jou persoonlijk passen!

Vijf avonden Mindbalance voor 50 euro!

Maandag 15 mei, 12, 19 en 26 juni en 3 juli

Groep 1 van 19.15 – 20.15 uur, Groep 2 van 20.30 – 21.30 uur

Geef je op via deze site of bel 06-22965026

 

Reviews

Kindercoach

Hoi Suzanne,Hier even een berichtje van ons. Nadat we bij je zijn geweest zien we Jacky steeds beter in haar vel zitten en duidelijk verschil als ze een dag niet goed geaard en gesprayd is. Ze...
Lees meer

Mindbalance

Ik heb de cursus gevolgd en ben reuze enthousiast. Met ademhalings- en aandachtsoefeningen leer je op een simpele en laagdrempelige manier dichter bij jezelf te komen. In een kleine groep leer je om...
Lees meer

Mind Balance

Geaard zijn, in het nu leven en stevig in je schoenen staan is zo belangrijk in deze hectische wereld. En juist dit vergeten we of weten niet hoe we dat moeten doen. Dan ben je bij Suzanne op de...
Lees meer

Be2thePoint

Van Duyvenvoordelaan 26
3341 GM Hendrik-Ido-Ambacht

06-22 96 50 26

Bel mij terug