Organisaties en bedrijven

coachtrajecten, omgaan met stress en effectief werken

Organisaties en bedrijven

Be2thepoint verzorgt workshops en persoonlijke coachtrajecten binnen uw organisatie. Ontwikkeling en groei verloopt het meest succesvol als we starten vanuit de kwaliteiten van personen of uw organisatie. Dit betekent dat de workshops altijd interactief van aard zijn en voor iedere organisatie op maat gemaakt worden. Suzanne van Assenbergh heeft vanuit haar ervaring geleerd, dat het kunnen omgaan met stress en spanning een hoge bijdrage levert aan het werkplezier en dus het resultaat van uw bedrijf.

 

Coachtraject

Een eerlijke spiegel, samen bewust worden wat nodig is en waarbij jij zelf verantwoordelijk blijft.

Wanneer een coachtraject?

  • Geen plezier meer in je werk
  • Keuze stress in je werk of carrière
  • Gebrek aan concentratie en focus
  • Burn out verschijnselen
  • Spanning of stress
  • Balans hervinden tussen werk en privé
  • Je passie (her)vinden

Korte trajecten, waarin we snel tot de kern oftewel “the point” komen. Vanuit  liefde, compassie en respect! 

De eerste afspraak inclusief intake duurt ongeveer 1 ½ uur. We komen snel tot de kern en bespreken welke coachvorm bij jou past.

Workshop

Effectief werken. Wilt u ook binnen dezelfde tijd meer gedaan krijgen? Misschien is een workshop effectief werken dan iets voor uw organisatie. In deze workshop richten we ons op de balans tussen ontspanning en inspanning, want juist door ontspanning gaan uw werknemers effectiever werken. Op een interactieve manier komen vragen aan de orde als: hoe effectief werkt iedereen op dit moment? Wat is effectief werken? Wat doe je nu om zo effectief mogelijk te blijven werken? Vervolgens worden aan de hand van een wetenschappelijk theoretisch kader praktische handvatten aangereikt. 

Omgaan met stress. Wat is stress precies? Wanneer wordt de lijn tussen gezonde spanning en stress overschreden? In deze workshop krijg je inzicht op de positieve invloed van spanning en de negatieve invloed van stress. Het doel van deze praktische workshop is medewerkers voorzien van kennis en tools om in het dagelijkse werk de negatieve invloed van stress te voorkomen. Minder stress zorgt voor een gezonde organisatie, minder ziekteverzuim en een betere samenwerking.

Be2thePoint

Van Duyvenvoordelaan 26
3341 GM Hendrik-Ido-Ambacht

06-22 96 50 26

Bel mij terug